מה עושים כשהילדים לא רוצים לאכול את "הקשה"?


זורמים איתם.
יש שיגעון חדש בבית, הילדות לא מוכנות לאכול את הקשה של הלחם.
סבבה, בכל פעם שעשיתי לכריך תספורת קצצתי את הקרום לרצועות של 2 ס"מ לערך והקפאתי.
לאחר כמה ימים הייתה לי כבר כמות מכובדת של קוביות לחם.
הדלקתי את התנור לחום בינוני-נמוך (150 מעלות), פזרתי את הקוביות על גבי תבנית ותיבלתי עם שמן זית + זעתר.
מהר מאוד הקרוטונים מוכנים.
כך הפכה הבעיה להזדמנות ולסיפור הצלחה.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s