איך מקלפים שום – טיפים


אפשר לעשות עם שום המון דברים, אבל ברוב המקרים צריך קודם כל לקלף אותו.

אז הנה שני טיפים לקילוף שום (תודה ליז על התזכורת) –

מניחים את שן השום על קרש חיתוך ולוקחים סכין (רצוי רחבה יותר משן השום) ומניחים אותה על גבי השום.

עכשיו, נותנים מכה קלה על הסכין והקליפה ממש נפרדת לשלום מהשום.

שיטה אחרת, מבוססת על צביתת השום עם אצבעות הידיים : PeelGarlic

מקמו את שן השום בין האצבעות (ראו תמונה) והפעילו לחץ על שן השום (כאילו הייתם רוצים להפגיש את האצבעות).

שיטוה נחמדה שמבטיחה ששן השום תשאר שלמה אחרי הקילוף, אבל די מעייפת.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s