בישול פסטה – לא חייבים לבשל את כל החבילה


שמתם לב, שבכל פעם שאתם מבשלים פסטה או ספגטי אתם שופכים לסיר את כל החבילה?

למה? כי ככה הראו בפרסומות !!!

אז הבשורה היא, שלא חייבים לשפוך את כל החבילה (אלא אם כן אתם מבשלים לחבורת נערים מתבגרים, רעבים במיוחד). אפשר גם לבשל חצי חבילה וכשהתבשיל נגמר להכין עוד (גם אורז לא מבשלים בכמויות ושומרים במקרר, כי זה די מגעיל אחרי כמה ימים).

תחשבו על זה.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s