בישול בריא – תירס חם


הגיע הקיץ ואיתו גם התירס – האם ידעתם שבישול קלחי תירס במים אינו שומר על הערך התזונתי שלהם? אז מה עושים?

מומלץ לאדות התירס על גבי רשת אידוי (ראו בתמונה) או בסיר מכוסה היטב עם כמות מים קטנה (בזמן הבישול הופכים הקלחים).

אני בחרתי לשבור את הקלחים ולהשתמש בכוס מים, התוצאה היא תירס מתוק תוך דקות (לעומת בישול ארוך אם הייתם מבשלים את התירס בסיר מים).

.בישול בריא

תשמרו על עצמכם, תשתו הרבה מים ותשבו בצל (:

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s