מתכון – הכנתי לבד גבינה כמו "גבינת שמנת" אבל…


המרקם והטעם מעולים

רמת קושי: קלי קלות

2 גביעים של אשל / לבן/ שלי 3 + 2 גביעים של שמנת חמוצה 15% + כפית מלח

מסננת

בד (בד חיתול כמו של פעם, אפשר למצוא עדיין בחנויות של התינוקות)

אז איך מכינים את הגבינה?

מערבבים בקערה את גביעי האשל והשמנת החמוצה לבסוף מוסיפים את כפית המלח (חובה) לא לדאוג זה לא יוצא מלוח…

מצגת זאת דורשת JavaScript.

מניחים את הבד על גבי המסננת ושופכים את התערובת

קושרים

ומניחים במטבח (לא במקרר!!!), מומלץ להניח את המסננת בתוך הכיור או בתוך סיר/ קערה כמה שעות עד שכל הנוזלים מהתערובת מתנקזים. לא לדאוג זה לא מתקלקל.

כאשר הגבינה מוכנה, תעבירו לכלי ולמקרר (אצלי לא החזיק הרבה זמן וחוסל די מהר).

את הבד מומלץ לשטוף מיד, לסחוט ולהניח לייבוש (אל תכניסו אותו למכונת הכביסה לפני שניקיתם אותו משאריות הגבינה, למרות שתגלו שהגבינה לא ממש מלכלכת).

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s