פנקייק קמח מצה


פסח הסתיים ונשארנו עם קמח מצה

הכי טוב להכין פנקייק או לביבות

כמויות:

כוס 1 קמח מצה

2 כוסות מים

2 ביצים

שמן

מלח ופלפל

שלבים:

מכינים הבלילה מכל החומרים בלי בשמן וקמח המצה. אחכ מוסיפים קמח המצה. מניחים לחצי שעה.

כשמטגנים הלביבות מחכים שיופיעו בועות, כמו שמכינים פנקייק, ורק אז הופכים.

בתיאבון

 

מצגת זאת דורשת JavaScript.

 

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s